Våraktivitet

Samma bävan och förhoppning om att slippa varje år. Men det gör man förstås inte. Bor man som gör, och värmer upp huset hela vintern med ved, så kommer man inte undan vedklyvningen. En aktivitet som innebär timmar av bärande, kastande (vi floar lyckligtvis inte, om ni nu vet vad de betyder) och dragande i spakar. De blir ganska snabbt enformigt, och det ända man kan avreagera tristessen på är vedpinnarna. På så sätt är vedklyving bra. Man behöver inte tänka utan bara mata på. Om man är på lite dåligt humör kan man slänga iväg pinnarna lite extra hårt. Men det blir ändå ganska tröttsamt och tråkigt efter ett tag, särskilt när de bara kommer lea bittar som vägrar gå sönder. Nå ja, vi är nästan färdiga, och förhoppningsvis sipper jag göra mer av det.

Bara 26 dagar till studenten, och man behöver bara tillbringa typ 10 av dom i skolan. Skönt. Nästan alla grejer är färdiga. Blev klar med den sista finputsningen på biologin igår, vill egentligen inte redovisa det muntiligt också. Vissligen är det sista uppgiften vi får av lennart. Sen slipper man hans över ambitösa uppgifter som man inte orkar eller vill göra. Men det är bara och förbereda och prata de där minuterna så man får sitt betyg typ.
Sen är det bara fyiken kvar att oroa sig för. Har inte börjat repetera än, börjar bli ont om tid. Men det får lösa sig. Kommer antagligen inte orka ta tag i det förens på söndag, och då är det redan i princip för sent.

Jag börjar bli riktigt sugen på sommar. Ska bli så gutt att få åka iväg me jocke. Behöver åka iväg om jag ska orka jobba hela sommaren. Kommer inte ha råd att åka på nått annat .Fast vi bestämma vart vi ska åka ganska snart.
Evighets gamal bild från danmark. Känner ni igen min kära lillebror:P



Kommentarer

Gör ett avtryck här:

Namn:
Ja, ja tänkte komma tillbaka

E-postadress: (publiceras ej)

Var hittar jag din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0