Tåg. Jag undrar hur många timmar det sen...

Tåg. Jag undrar hur många timmar det senaste året jag har tillbringat sittandes på ett tåg. Åkandes både det ena och det andra hållet. Jag tycker nog egentligen att det är ett ganska skönt sätt att resa. Särskilt när folket omkring en är vana resande och tågen inte överfulla av människor som aldrig verkar ha satt sin fot på detta kollektiva färdmedel. Denna resa verkar bli lugn, det mest spännande som har hänt hittills var ett extra stopp på en ort vars namn var för obetydligt för mig att ens komma ihåg. Näe nu åter till pendlarläge. Trevlig resa!


Do we want it?

God förmidda!!

Nu är tentan i human anatomi och fysiologi avklarad.. Det gick förhoppingsvis bra, vore skönt å ha klarat den, så man slipper gör omtenta i augusti. Men men det dröjer ju två, tre veckor innan man får veta hur det gick, även om det känndes ganska okej..

På planen idag står egentligen bara att packa ihop de sista grejerna och sen sätta sig på ett tåg ner till Göteborg. Hoppas verkligen att posten hinner komma innan jag åker. Borde få bullet for my valentine skivan idag. Och det vore trevligt att kunna lyssna på den. Även om jag redan tror jag vet vad ja tycker om den, tänker jag inte uttala mig förens skivan har kommit.

I år blir det inget skjutande med eldpil.. Men jag kan ju visa lite bilder sen 2006 när vi tände på elden. (jag orkar inte redigera nu, så ni får ta att dom inte är jättebra)


Vi Hörs kanske snart, nu när det fungerar att mobilblogga igen!

Två av dom bästa låtarna just nu!




Utkast: April 26, 2010

Goddagens!

Måste erkänna att det här har varit en lite smålurig dag. Hade en så kallad tenta imorse. Typ inga frågor alls och av de många muskler vi skulle lära oss kom det frågor på 5 stycken.. Känns ju bra, tur att man inte har lagt ner allt för mycke jobb på att plugga in allt.
På agendan den här veckan står det en tenta till, + en muntlig redvisning imån som jag har ägnat de senste timmarna åt.
På vilket sätt har det varit lurigt mer da, jo det är samma som jag har skrivit om förut, det helkonstiga vädret på det här stället.. Äckelväder skulle jag nog kalla det. Varm, men solen syns bara svagt bakom molnen och ingen luft som går att andas över huvudtaget... Å va trevligt inte alls...

Håller föresten på att läsa igenom The dirt. Recension kommer kanske nästa vecka eller så. Har inte hunnit läsa så mycke. Snodde till mig boken nere hos jimmy igår, och ida har jag ägnat mig åt att se igenom säsong 7 av Project Runway. Vilket jag måste säga var en riktigt bra säsong om man jämför med förra.

Känns som att det här inlägget är ganska tråkigt.. Men Men det är nått i alla fall...

Vi hörs!!!


Le temps sont dur pour les rêveurs

Vad händer?

Nya The Ark skivan kom igår, allderles för tidigt för att kunna säga rättivist vad jag tycker, men än så länge låter det bra. Tycker i alla fall att det vart lite kul med tidningen som följde med. Känns lite roligt med en massa extra läsning.
 Solen lyser ute idag, frukost på balkongen är ju bara härligt. Pluggandet däremot går inge vidare. Inte ens om man sätter sig där ute. Har ingen som helst lust att fixa med redovisnigar och rapporter. Tentaplugget går lite bättre som tur är. Men jag tycker ändå att det  vore väldigt skönt om nästa veckas plugg och examinationer vore över.

Nya Bullet for my valentine skivan kommer på måndad. Har lyssnat igenom låtarna och det låter nog som att jag kommer tycka om det. Men ska inte uttala mig förens jag har skivan i min hand och kan lysnna på den ordentligt.

Åter till pluggandet, jippie!



Pure and weak
I suffer when I dream
Cleansed of me I suffer when I dream
I want you to stay
You take the pain away
Want you to stay
I need you here to keep me sane


...

Jag började skriva på ett inlägg, men det gick inge vidare. Tappade orden efter bara ett par meningar. Så vi lägger ner det hela..  Gårdagskvällen med innehållande damsittning var hur kul som helst!!


Mind is a razor blade

Något har hänt. Solen brukar ha som regel att lysa in och göra det osovbart i min lägenhet varje lördagsmorgon. Men inte idag. Hela veckan har jag kunnat njuta av ett härligt solsken, ca. 25 grader på balkongen när man vaknar. Bara att gå ut och sätta sig och njuta. Men inte idag. Den blå himlen sm har varit där ute förut är borta. Men egentligen gör det inte mig så mycket just nu. Lyckades för en gång skull vakna innan väckarklockan, rätt utvilad och allmänt välmående. Skönt. Efter min mycke förrvirrade, klantiga och lite småduktiga  dag igår var det nog det jag behövde.
Näe dags att ta sig upp ur sängen och fixa frukost! God morgon föresten.

(Hade inte haft något emot att sola på något lite trevligare ställe än balkongen faktiskt)

Massa onödiga ord!

Hej Hej!

Det var länge sen. De senaste två månaderna har ju varit hemska när det gäller bloggandet. Vet inte riktgt varför. Funderade lite på varför jag bloggar, och kom egentligen inte fram till något bra, kanske därför jag inte har kunnat skriva. Men nu ida kände jag för att skriva av mig lite igen. Får se om jag pallar att fortsätta med det. Jag tycker nog det är ganska roligt egentligen. Eller jag tycker det, det är ju lika roligt somm att gå tillbaka i bloggen som det är att läsa tillbaka i min almanacka. Vissligen fungerar ju inte min "bibel" på samma sätt längre. Den är inte fylld med lärare och klasskompisars roliga komentarer, en massa låttexter och kladd. Det är mer bara vad sokm händer och vad som ska hända, så som almanackor brukar se ut. Ännu en anledning till dåligt uppdaterande. En inspirationskälla tappad typ. Ändå känns det sådär att bara lägga ner. Det har varit lite som precis i början när man började blogga ett tag. Man vet inte vad man ska skriva utan att det låter dumt, hinner skriva ett par rader för att sedan bara ta bort allt......

Nja det var inte meningen att det här inlägget skulle vara ett velande om bloggandets vara, eller inte vara. Jag orkar inte skriva om vad som har hänt under tiden jag inte har bloggat. Eller jag kan väl nämna att Kent var okej, jag lyckades bli sjuk på JSM, det var skönt med påsklov och bara ligga hemma och slappa, man ska inte beställa in vitlöksvatten då tittar servitriser kontigt på en, osv typ....

Är alltså i skövde igen. Mitt uppe i någotsåkallat tentaplugg, även om jag har en och en halv vecka kvar till tentorna börjar. Damsittning imån. Fröken Appelqvist kommer hit. Kommer bli väldigt intressant. Låten som snurrar mest just nu är Beatiful Dangerous med Slash och Fregie.

Vi hörs förhoppningsvis igen, snart!




Can you feel the pain?
(Can you feel the pain)
Let's split our face around you
Do you wanna scream?
(Do you wanna scream?)
Let it out 'cause no one can HEAR YOU

I'm on the hunt, I'm on the prowl
I can almost taste you now
I'm on your scent, I'll track you down




RSS 2.0