Tellement loin de ce monde

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill lyssna på Kent eller något riktigt skrikigt.... Har ialla fall nött Kevlarsjäl och no easy way out en stund...







...


Hmm.... Har haften av mina värsta nätter på länge...  Förhoppnignsvis reder allt upp sig... Men just nu känns det inge vidare vare sig fysiskt eller psykiskt.... Hmm.....
 




Det är långt mellan Flen och Paris
Men nära en trettioårskris

Du slängde med håret och log
Du skrev våra namn under bron

Jag önskar jag var där nu
Jag önskar jag var där nu
Jag önskar jag var där nu
Jag önskar jag var där nu

Allt är så skört i din värld
Schhh...Jag bara säger som det är

Du gav mig en bomb under bron
Tänk att det bara krävs ord

Låt mig behålla det här
Det kan väl jag vara värd
Kom och slå sönder min värld
Det är allt jag begär

Jag önskar jag var där nu
Jag önskar jag var där nu
Jag önskar jag var där nu
Jag önskar jag var där nu
Jag önskar jag var där nu

Jag önskar jag var där nu
Jag önskar jag var där

Det var inte mitt namn som du skrev
Jag önskar jag var där nu

Under bron i en stad
Jag önskar jag var där nu

Och jag minns inte var
Jag önskar jag var där nu

Under bron i en stad
Där du och jag blev kvar



Bananlös

Yey, har äntligtligen fårr internet till lägenheten. Så nu kan jag försöka börja blogga igen.
Allt är fortfarnade prima här i skövde, trivs fortfarande väldigt bra.
Men det blir inte mycket mer till inlägg idag. Känns som om det är dags att försöka ta sig upp ur sängen och äta lite. Känns så... får se om jag orkar. Det är väldigt mysigt här så....

Nåväl, Vi hörs snart!!

My baby takes the morning train....

Fem dagar i Skövde. Fem dagar som har gått otroligt fort. De två första ägnades enbart åt att packa upp och utforska skövde lite.
Måndagen pch tisdagen har varit helt störda, men ändå riktigt goa. Med välkomnande i arenan, träffa nya klassen (vi är bara 5 stycken:/), rundvandring på skolan, grillfest med folk ur sektionen, dhisko på kåren som liggen precis bakom våran lägenhet, slömorgon, rundvandring i skövde, pizzalunch med jens och två ekologikillar, skattjakt, filmkväll med mad tillsammans med jocke.
Det lär antagligen inte bli bättre i dag, har vissligen inga föreläsningar än, men vid tolv är det lunch för alla nollor i sektionen, och ikväll är det pubrunda och kåren. ...

Överlag känns altingen väldigt bra. Jag tror jag kommer att trivas bra här. Har ju visserligen inte haft någontingen som har med utbildningen att göra, men kuserna låter intressanta, så det blir nog jättebra..

Dag för frukost, så kommer det ett längre inlägg senare när vi har fått ett ordentligt intrnet.
Vi höres!

Dagen före

Okej, det blev ingen bild igår. Vi var på kalas för min kusin evelina som fyllde år, och jag orkade inte sätta mig vid datorn när jag kom hem. Så bilden(erna) på min lilla räserlåda kommer idag i stället, visst är den fin:P




Nu snart kommer lisa, vi ska baka en kaka. Och i morgon bär det av till Skövde!

En flum torsdag

2 dagar kvar innan flytten. Har faktiskt lyckats packa det mesta. Men mitt rum ser ändå helt överfullt med prylar ut. Nåja jag får väl försöka röja av det värsta innan jag åker och lite till kommer att få följa med.

Alla här hemma har varit helt konstiga idag. Totalt flummiga. Mamma och jocke brukar säga att jag är helt knäpp men att det var värre än vanligt idag. Förstår inte vad dom menar:P
Även om det är totalt flum, så har mamma, jag och jocke lyckats göra lite nytta. Kära mor har ringt runt en massa åt mig och fixat saker som har strulat till sig. Jag har packat och jocke har bytt nätverkskort på en av datorerna och skruvat itu en hylla som ska me..

Igår var jag inne i stan. Gick in på bibblan först för att fördriva lite tid. Där blev jag ganska lycklig. Hittade del 4-7 i serien om darren shan. Det är en ganska intressant vampyrserie, och böckerna är typ bara mellan 100-150 sidor tjocka, så dom är redan utlästa.
Sen var jag och fikade med Annie, Zazza och hennes syster som hade sin lilla pojk med sig. Vi gick till nilson och åt glass och mazariner, gott och trevligt:)
Märktes verkligen igår att skolorna började. Typ alla turister borta ifrån stan, och bara en massa oskarshamnare över allt. Hela resecentrum var överbefolkat när jag kom in med bussen.

Hör snart igen, kommer antagligen komma in en bild senare ikväll:P

Utkast: Hmm känns ...

Hmm känns bara som att jag åker fram och tillbaka mellan stan och här hemma. Nu är jag i vilket fall hemma, och de tänker jag försöka vara resten av dagen med. Det känns som om det var ett tag sen jag var det. Och på lördag bär det av härifrån för inte en aning hur lång tid.

Igår tyckte Lisa och jag att det var dags för en filmdag igen. Jag och kära broren iställde oss en timme tidigare än alla andra(jocke, jens och moa) och ägnade oss åt sims och bilder.
När dom andra dök upp började vi med en fransk film, Ensamble c´est tout. Jag läste boken för ett år sedan och joel hade fixat filmen så det kändes som ett bra sett att börja dagen. Det verkade inte riktigt vara jens favorit film för han sa konstant att fransmän är konstiga. Men jag tyckte att den var bra. Audrey Tautou är verkligen en riktigt grym skådespelerska, och jag diggar filmer som kan fånga en utan att ha en riktigt klar handling.


Efter första filmen insåg va att alla var väldigt hungriga. Killarna övergav oss för steakhouse. Vi som blev kvar gick och handlade och lagade oss mat. Det blev falskfläskfile och pommes, väldigt gott:)

Andra filmen, Snatch, är lite av en klassiker bland oss. Moa hade inte sett den, så vi tyckte att det var dags att hon gjorde det. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, förutom att det är en go film. Vem kan inte låta bli att tycka om en engelsk film med en relativt ung halvnaken brad pitt:P

De tredje filmen var inte riktigt lika sjuk som dess namn, Lesbian vampire killers. Eller jo det var den nog om jag tänker efter. En ganska kul komedi. Fast lite väl konstig ibland.

Sista filmen jag var med på var barnhemmet. Vi kunde inte riktigt bestämma gengren på den. omslaget sa skräck, men tycker nog att den var mer en thriller. Ganska gripande film i vilket fall. Lite småäcklig/otäck ibland, rätt långsam fast på det bra sättet.



Dom andra fortsätte titta på ännu fler, men jag kände att det räckte med fyra filmer den dagen. Dessutom behövde min kära bror skjuts hem. Men att titta på film är egentligen ett rätt bra sätt att förstöra en måndag på.




Idag, denna väldigt märkliga tisdag, började med att min bror som ligger i rummet brevid skickat SMS till mig. Jag orkade svara på de första men sen tyckte jag att det kändes lite sådär, så jag gick upp. Frukost och sen iväg till farmor, som blev lycklig över att joel och jag hälsade på. Hon bjöd på fika som alltid. Vidare till högsby, innhandling av cykeldäck och slang, ipren, och glass. Hem igen, börja ta tag i blandat mappen med musik, datorn lägger av, Jocke kommer flyttar över hårdisken tillen annan dator. Vips så fungerar det igen. Dags att duka, det var viss atkut viktigt för dom ute i köket!

Vi hörs

Woke up this morning

Sönda.. Trött och seg. Slömorron efter en trevlig kväll. Perfekt mogon'/förmidda att ägna åt sims.







(Är fortfarande konsrtsugen)

Det går fortfarande bra

Yey! jag vann äntligen ett 3D-SM, den grenen inom bågskytte jag tycker är roligast och som jag är bäst på. Nu ska jag bara se till att ta hem touren vilket jag förhoppningsvis gör:P

Har idag mot all förmodan äntligen fixat körkortet!!!
Igår kändes det verkligen som om jag inte skulle klara det. Först övningskörde jag med pappa och allt blev bara fel, sen när jag gjorde teoriprov hemma svarade jag typ inte rätt på någontingen.
Men det gick i alla fall. De kom bara lätta frågor på teorin och jag slapp och parkera på uppkörningen som tur var. Nu är det bara att se hur lång tid det tar innan pappa lär inhandla en bil:P

11 dagar tills vi flyttar. Hela rumsbordet är verkligen fullt av grejer. Var nere i kalmar i torsdags med mamma och jocke och handlade en massa smågrejer och beställde hem sängarna. Nu i eftermiddag har vi varit hemma hos farmor och plockat ihop lite till, snodde ett gäng snygga glas tallrikar och lite skålar.

Ska hem till lisa nu om en stund (siiter hemma hos jocke). Får se vad vi ska hitta på, det lät som poker eller nått..

Höll nästan på att glömma det viktigaste. När jag kom hem i eftermiddas bakade jag en mjölkchokladkaka:P Den var verkligen helt underbart god. 200g choklad innehöll det. Serveras med glass. Jättenyttigt, men väldigt gott:!!

Kram, vi hörs!

R.I.P




Romare

Söndagkväll, sista halvtimmen på min 6dagars jobb vecka. Jag är rätt trött, inte bara på grund ta jobbet. Fick av någon outgrundlig anledning bara tre timmar sömn i natt. Eler det kan berott på att det var fest och att jag helt enkelt iggnorerade att jag skulle börja jobba vid klockan 7. Men äh vad spela det för roll. Jag hade kul igår kväll och det har varit lugnt på jobbet hela helgen, så det får gå jätte bra.

Igår mellan mina arbetspass var jocke och jag nere i kalmar. Vi köpte oss var sin bärbar dator. Känns riktigt gutt att äntlien ha en dator. Ska bara börja arbetet med att tömma den stationära, för den får inte följa med mig till skövde. Det hade skrikigt lte väl mycket om jag hade tagit med min stationära, jocke sin och på det var sin bärbar. Hmm tror inte vi behöver fyra datorer. Kommer nog klara oss allderles utmäkt på tre:P

Dags att fixa ihop de sista jobb grejerna så man får gå hem nångång idag.
Vi hörs förhoppningsvis från den nya datorn 


RSS 2.0