Längtar redan


Today is a good day

Joel och jag sitter på mitt jobb. Har typ inget att göra och det kommer bara två gäster på hela kvällen. Hur roligt som helst. Fast jag tror att åtminstonne jag överlever, jag kunde äntligen låna senaste boken av Ramond E. Feist idag. Läste ett par kapitel på bussen hem, och den verkade lika lovande som de andra 20 böckerna har varit. Så om jag lessnar på den här datorn kan jag ju alltid sätt mig med den, men jag tänkte att jag skulle försöka att inte sträckläsa ut den på en gång. Får se hur det går. Antagligen inte så bra.
 Lite värre är det för kära broren för hans kompis hade visst inte tid. Eller nu stack han visst så det hade dom kanske då i alla fall.

Mamma och jag har lekt skåpsrensning på saker som hon inte använder, som jag kan behöva när jag flyttar. Lyckades plocka ihop ganska mycket saker. Eller rättare sagt det står grejer på hela rumsbordet. Får se om jag behöver ta med mig allt, men det kommer jag nog behöva.


Det är lite konstigt varje gång jag får today is a good day (en låt av anna ternheim) på hjärnan så blir jag oftast ganska glad den dagen, och om man var sur från början så får den mig oftast att bli på bättre humör. Jag lyssnar typ aldrig på den och jag tycker inte att den är blande bästa låtarna, men den när den där refrängen börjar spela i mitt huvud så är det som ett leende bara sprids. Mycket märkligt. Men sen är musik alltid märklig, och den/det påverkar mig jämt. Vad det än är för musik. Kära broren och jag ängade kvällen igår att lyssna på först en massa go hipop och sen gamla 90-talslåtar, och en del ännu äldre. Det är rätt skönt att varva musik så där, även om jag aldrig skulle lägga ner nått annat än metalen just nu på mp3.

Nu ringer telefonen så det är dags att försöka jobba lite igen. Får se om lilla joel kommer tillbaka snart eller om jag får sitta här själv.

Got me a ticket and I won't be long

Det är varm och solen skiner. Har verkligen lyckats pricka in en bra dag för att vara ledig. Jobbar alla andra dagar den här veckan så det är skönt att bara kunna ligga ute på altanen och slappa idag. Är ensam hemma så det gick till och med att få lite tid vid den här apparaten för en gång skull.

Jag har varit ganska duktig nu på förmiddan, har ägnat den åt att plugga körkortsteori. Tror jag ska fortsätta dagen med att vara duktig. Plugga nån timme till och försöka få isig något gott att äta. Sofie want pasta:) Förhopnningsvis kommer kära lillebroren hem om nån timme me.

I eftermidda blir det nog skytte. Märke i helgen att jag verkligen behöver träna och med tanke på att 3D-SM är nästa helg är det bara att köra på. Tanken är att träna lite varje dag och än så länge har jag hållit det. Igår kväll stod pappa och jag uppe på garagetaket och sköt och ner på våran 3D-gris. Det är bra träning, men det måste se ganska knäppt ut med oss stående där uppe. Skulle behöva träna på att skjuta uppför med, men jag tror inte det är så populärt bland grannarna om man skulle råka missa.

Köpte en grej i helgen som jag inte har ätit på väldigt länge. På vägen hem i söndas åkte vi in till gränna. Skälvklart köpte vi en massa polkagrisar. Jag verkligen älskar nogatpinnar. Men det var inte det jag åt som man alltid köpte på markader när man var liten, utan knäckklubbor, så himla gott! Fick filipp att köpa en hon åxå och hon verkade tycka om det lika mycket som jag.

Nu ska jag gå och måla naglarna i den knalllila färgen jag köpte igår, det blir föropnningsvis bra:P


Til we die

Hade tänkt att lägga in lite bilder sen igår.. Efter en kväll med jens, lisa och jocke, goda drinkar, massa prat. Men på grund av att jag fortfarande inte har internet på min dator uppe så orkade jag inte knöla med att lägga in dom här.. Inte just nu ialla fall. Kanske orkar nästa vecka..

Imorgon bär det av igen. Ska jobba ett par timmar på förmiddan, sen åker jag med min familj, dennis,lotta, oliv, filipp, och de båda hundarna till Tranås. Vi (eller pappa, jag  filipp) ska tävla i mjölby på lörda. Ska bli ganska kul och bra som uppvärmning inför SM:et..

Är fortfanrande pepp ifrån Sonisphere, de var så himla kul:P (om jag hade haft min dator hade ni fått se en ganska fin bild på jimmy i en regnponcho, men nu har jag ju inte de)

Nu är det dags att packa de sista, och förhoppningsvis så orkar jag ta tag i bloggen nästa vecka så ni får veta lite vad som händer.


mamma och jag är ganska knäppa.. V

0-6444ed66a219aa70f1efae965b0125ce.png

mamma och jag är ganska knäppa.. Vi tyckte vi hade tråkigt så vi sa att antingen färgar vi håret eller så åker vi till ikea.. Så nu sitter vi i bilen till kalmar.


Väldigt pepp på att jobba

Le





Heaven's waiting for you
Just close your eyes
And say goodbye
Hearing your pulse
Go on and on and on

I live my life in misery
I sacrificed this world to hold you
No breath left inside of me
Shattered glass keeps falling

Say....
Say goodnight
Just sleep tight
Say goodnight...

Flowers laid out for you
So many colors leave me blind
Seeing your face reflect from our babies eyes

I live my life in misery
I'd sacrifice this world to hold you
No breath left inside of me
Shattered glass keeps falling

Say...
Say goodnight
Just sleep tight
Say goodnight

So here I am
You're inside of me
So here I am
Our world is over
So here I am
You're inside of me
So here I am
our world is over

Here I am with you
I'm there 'til the end
Memories are calling
So farewell my friend
Farewell my friend!

Here I am with you
I'm there 'til the end
Memories are calling
So farewell my friend

FAREWELL MY FRIEND!
MY FRIEND

Amie mon amie winnie

http://open.spotify.com/track/00BM9RcpRzSd2l2AkPVSFn

Den lediga dagen

Har varit ledig i dag. Hur skönt som helst.
Ägnade ett par timmar på förmiddan åt mitt Sims 3. Det är roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Lätt värt alla månades väntan och dom många hundralapparna..

Nu i eftermidda/kväll har jag börjat peppa inför sonisphere. Det ska bli kul att det blir åtminstone en festval den här sommaren, även om det bara är en endagarsfestival. 
Spotify är verkligen en bra uppfinning för sådana här tillfällen, skönt att bara kunna snabbt klicka till sig en spelningslista med alla artister man inte har skivor med.
 Var inne i stan och köpte ett nytt svart nagellack som jag precis fick tillbaka med söndertuggad kork. Jag hoppas verkligen inte att tessla fick i sig något av lacket. Som tur ser det inte så ut. Och mina naglar har blivit snyggt, svart, blanka.

Bara för att Lisa lät som en speedad kalle anka i en minibuss hemifrån danmark, och att den är en av cradles bästa låtar.


Den 1000 öppningsdagen

Ello!
Är hemma igen. Eller kom rättare sagt hem igår kväll. Helgen som har spenderats i mariefred har varit bra. Fick gå in på Gripsholmsslott vilket jag inte fick sist jag var där för då sköt jag. Men den här hegen har jag inte skjutit en enda pil, bara titta på lite. Så då fanns det tid till att gå in på slottet. Otuligtvis fick vi en dålig guide som inte kunde konsten att guida. Lite tråkigt men man kan inte annat än förundras över slottsmiljöerna, även om guiderna inte kan sköta sitt jobb bra.

Resten av helgen ägnades att slappa med mamma, umgås med bågskyttar, gå i ett lågprisvaruhus som hade hur mycket kläder som hels billigt, dom reade till och med ullaredkläder. Hittade mig en tröja och ett riktigt gräsligt/skrikit nagellack. Åka in till stockholm, gå en sväng i gamla stan och drottninggata, åka ut till bågar och pilars lager och få ännu en hoyt tröja av ulrika, ganska okej va?:P Ut till HD butiken där mamma och pappa köpte sig tröjor och sedan på väg hemmåt igen


Men nu är det dags att sova, börjar jobba vid sju i morron och ska med bussen vid 10 över sex. Jippie!

det är kallt! Är för första gången

-fbb3fad122f9a0569592a635a6c70e3.png

det är kallt! Är för första gången på evigheter utan el på en camping.. Det fanns inte en ända elplats ledig.. Alltså är det kallt eftersom vi inte har kunnat haft på någon värme.. Men det har varit en ganska trevlig kväll i alla fall.. Hoppas bara på att inte frysa i natt under mina dubbla täcken..


Det går bra nu:)

Yey, jag är antagen i skövde, lägenhet är typ fixad, får antagligen åka på sonisphere, hittade andra boken i vindens namn, åker till stockholm i mån (eller stallarholmen om man ska va petig) 

joel och jag väntar på bussen ner

78c4578511da19f395c7ff63e8eb1580.png

joel och jag väntar på bussen ner till stan.. Det regnar..


RSS 2.0