For once in this life I better do something right

Jag tittade på tecknade Robin Hood igår. Vad mycket ur den filmen man hade glömt. Visst en del av scenerna får man ju se varje år på julafton, och man kan ju inte låta bli att lyssna på låtarna ibland. Men allt det andra. Alla smådetaljer hade jag glömt totalt. Som tillexempel varför lille jon och robin hood ´skulle bryta sig in i fängelset överhuvud taget.. Fast även att jag hade glömt en massa så tycker jag fortfarande att det är en bra film. Hur kan man inte tycka det när den innehåller en massa bågskytte;)


 

Robin Hood och Lille John
Går igenom skogen
Har så skojigt med varann i glada vänners lag
Tänker på den glada tid
de uppleft med varandra
Oh-de-lally, Oh-de-lally
Hoppsan vilken dag!

Ingen kunnde nonsin tro
att vattnet som de dricker
kunnde vara något farligt i sig,
Ingen av dem kunnde tänka
att Sheriffen tänkte dränka
Båda i ett enda stort tjohej

Robin Hood och Lille John
Springer genom skogen
Känner inga bojor
lever efter egen lag,
Tänker bara på sitt fria liv
å´ hur man klarar sig
Oh-de-lally, Oh-de-lally
Hoppsan vilken dag
Oh-de-lally, Oh-de-lally
Hoppsan vilken dag


Stay awhile and breathe me in

Solen lyser, det är redan 25 grader på min balkong. Nu bär det av mot skolan och förhoppningsvis en trevlig dag:)


Sommarkänslor!

De har börjar bli en Blogg mer och mer av ...

dsc00133 (MMS)

De har börjar bli en Blogg mer och mer av godsaker. Men Men:)


Marängsviss några dagar för sent, Men hell...

dsc00132 (MMS)

Marängsviss några dagar för sent, Men hellre det än inte alls.. Men jimmy vår visst tvungen att leka lite med att fota först..


Jimmy säger kallt, jävligt, bågskytte s...

Jimmy säger kallt, jävligt, bågskytte småland. Jag säger snarare ett väldans farande runt, skövde igår, senare göteborg efter en tre kvarts försening orsakade av de alldeles underbara sj. Småland , grimslöv och bågskytte idag. Dock inte en enda pil skjuten av mig. Kanske borde börja träna snart igen;) mot halmstad och pizza sen göteborg igen.. Förvånad? Inte jag i alla fall.. Ha de!


Control-Alt-Deleted, Reset my memory!

Billy talent är verkligen vår och sommar musik för mig. Deras skivor passar verkligen inte in på vintern. Men nu de senaste veckorna har det känns som att det går att börja lyssna på dom igen. Fick upp nån låt med dem på mobilen häromdan, och de lät så bra igen. Har lyssnat igenom nästan hela andra skivan, och det låter verkligen bra:) Ska återgå till lyssningen och snart tillbaka till skolan.


You cut the silence like a knife

Allt gick så bra, hade verkligen
fått upp farten,
nästan lyckats städa klart lägenheten,
diskat upp,
och de höll på att bli allmänt bra här..
Men så bara försvann all motivation.
Undra varför....
Suck.....




It's hot as hell in here
Everybody wants to lose control
The music's turned up loud, the lights
We'll turn them low

Wound up like a hurricane
And my head's about to explode
Can't wait to self-destruct
Can't wait to let it go


Nu är det kanske 5 gången idag jag förs...

Nu är det kanske 5 gången idag jag försöker få ihop ett blogg inlägg.. Har suttit ett antal gånger vid datorn och börjat skriva för att sedan lägga ner redan efter ett par meningar.. Det är som att det är lättare att skriva ihop nått via sms just nu än vad det är att sätta sig vid datorn och skriva.. Det är därför alla rubriker blir konstiga.. Och lat som jag är orkar jag aldrig gå go senare och redigera dem.. Näe nu är det nog med svammel, idag är sista kvällen i korsvägen och imorgon bär det av till skövde igen.. Tills dess ha de!


Gokväll! Jag tror jag utnämner den här ...

Gokväll! Jag tror jag utnämner den här dagen till allmäna bränna bröddagen! Först lyckades jag med konststycket att glömma bort vitlöksbaguetterna i ugnen, så de fick en lite för gyllenbrun färg. Ätbara Men med en hint av bränt och en lite för knaprig yta. Sen nu ikväll gjorde jag misstaget att ta med i beräkningen att mitt rostbröd var färskt och inte fryst. Alltså satte jag på för lång rostningstid, och brödet blev en aning svart.. Nu ska jag sova och drömma om bränt bröd , gonatt!!


Något är tillbaka fast i en betydligt hela...

dsc00125 (MMS)

Något är tillbaka fast i en betydligt helare form. Sörj inte dom svartvita. Deras vid var över, tror att dubbelhäftande tejp är ett tecken på det. De kommer att begravas brevid de gamla röda. Cirkeln är sluten och nu är det dags för de nya röda att ta över!


Kvävemetabolism... Och hur aminosyror bli...

Kvävemetabolism... Och hur aminosyror blidas.. Lipider och då främst fetters metabolism.. Hur kul låter det efter en trevligt helg för det mesta fast tillsammans med trevligt sällskap i den underbara världen av midgård??


RSS 2.0