These boots are made for wakin'

Har ni någonsin försökt duscha med en katt som konstant försöker komma in i duschen, och leker med draperiet? Det har jag fått göra i två dagar i rad nu. Katten verkar dras upp dit så fort jag känner för att ta en dusch. Ganska irriterande att hela tilden försöka hålla koll på vad en galen katt kan tänkas hitta på.. Det tråkiga är att jag inte kan stänga dörren in till badrummet heller, eftersom allt då immar igen och det blir allderles för varm.. Hmm vilka problem.

Det är ju nyårsafton idag om det är någon som har lyckats glömma bort det. End of 2009. Är ganska pepp på vad som kommer bli av 2010. Men förs ska man överleva idag. Joel håller på att locka mitt hår nu. Det är tur att man inte är särskilt håröm. För han är inte vidare vänlig, och jag fick just en massa hårsprej på hela min datorn. Äh det blir nog bra, och jag är på väg att bli lockig i håret på första gången på länge.

Vi hörs, Gott nytt år lite i förskott å allt sånt!!

...

Va bättre att ägna en kall slö förmidda än åt att sitta framför spisen och njuta av värmen. Lyssna på när katten leker julgransraskning redan nu. Sno joels intelligensglasögon. Och leka lite med tessla

Trapped in a world of endless days

Denna tisdag har varit ett enda långt fikande.
Jag åkte ner till stan tidigt på förmiddan, och fick lite fika där.
Sen in till stan på eftermiddan och fika på flanaden med delar av NVTE-gänget. Roligt att träffa folket igen måste jag säga. Nu kom ja nyss hem ifrån farmor och ett fikande där med. var ju visserligen inte samma slags fika på något av ställerna, men man blit ju lite knäpp på att småäta en massa hela tiden. Hemma hos farmor bjöds det på ett antal olika kakor, och kex med olika sorters ostar till. Reino fick ett gäng ostar av oss i julklapp, och allihop stinker något fruktansvärt. Okej alla sa att de smakade betydligt bättre än vad de luktade. Men jag vågade inte smaka:P
När vi var på flanaden drack jag var choklad med vispgrädde. Tycker de e så himla gott. Snäppet för var choklad bryts av med kall grädde, jammy!!


Vi hörs!!

Is



Jag minns en dröm om snö
Det är svårt att se dig
som en glasbit i en vattenpöl som frös


Det är isigt ute. Halt som bara den. Märkte det nu när jag åkte hem ifrån bågis och ett par timmars skytte. Höll på att halka när jag skulle gå upp för trappen här hemma. Inte bra alls.

Jag väntar utanför
för att få se dig
Jag behöver din kyla nu
behöver din svala hud


Den här dagen har egentligen bara besått av skytte, läsande och galna djur. Både tessla och kotte var helt tokiga i förmiddas. Katten tyckte att julgranen var väldigt intressant. Även gardiner och dylikt verkade skojigt att klättra upp i. 

Jag blir din skugga
Jag blir den du aldrig ser
Låt mig bli din skugga
Jag skadar dom som ler
åt dig, din skugga
Jag blir ögon på din rygg
Låt mig bli din skugga
och du bli min


Började läsa min julklapp jag fick av min bror idag. Hjärtedjur av Herta Müller. Än så länge är den bra. Hon skriver på ett sätt som gör det verkligen intessant att läsa. Men jag återkommer med en bättre recansion när jag har läst ut den.

Jag minns en dröm om snö
innanför kragen
som snöbollar i händerna
som frös

Jag väntar utanför
för att få se dig
Jag behöver din kyla nu
behöver din svala hud

Jag blir din skugga
Jag blir din skugga
Jag blir den du aldrig ser
Låt mig bli din skugga
Jag skadar dom som ler
åt dig, din skugga
Jag blir ögon på din rygg
Låt mig bli din skugga
och du bli min


Allt vänder om igen

Hej Hej!

Är visst ganska länge sen ja skrev. Men det beror helt på att jag är i korsvägen och att sätta sig och skriva på päronen stationära är inte så lockande. Men idag så har jag äntligen internet till min bärbara igen! Föräldrarna köpte sig en ny bärbar dator och insåg att, oj om vi ska få internet på den så behöver vi köpa en ny router eftersom den gamla gick sönder på grund av ett trevligt väderfenomen som kallas åska. så då införskaffades det en ny router, så nu har ja internet:)

Julhelgen har förflutit lugnt, med tre dagars firande som vanligt. Först här hemma, sedan hos farfar för att avsluta hemma hos farmor och reino. På grund av att jag har lyckats bli förkyd så har jag inte varit på topp, så de känns lite som om jag har slöat mig igenom hela jul. Vissligen gör ju inte de så mycket men men.. Fast jag börjar lyckligtvis bli bättre nu.

Var och såg Avatar tillsammans med mor och bror i tisdags, så himla bra film. Var verkligen vackert gjord, och storyn var lite lagom. Desutom var de ju med lite bågskytte. Me like it:)



Väldigt osammanhängande inlägg, men ni får leva med det. Kommer förhopnningsvis lite fler mer normala inlägg nu när ja har internet igen..

Vi hörs!!

A la recherche du temps perdu

Så härligt att vakna av att en kelsjuk katt puffar på dig. En katt som igår kväll inte alls verkade tycka om dig särskilt mycket. Men som över natten har ändrat sig och nu inte att det är några som helst problem att du klappar på honom. Sör liten kotte. Som senare somnade i mitt knä när jag spelade..

Jag är ju uppenbarligen tillbaka ute i skogen. Det är vinter på riktigt här. Kallt som bara den. Men det är bara härligt. Ska tillbringa nästan tre hela veckor i småland. Det ska verkligen bli skönt. Visserligen kommer jag bli tvungen att plugga lite men de får gå..

Helgen har också varit riktigt go. Taco i fredas, Lisa och fnats kom upp till skövde i lördas. Så hela gänget var sammlat igen. Riktigt roligt. Igår varvade lisa och jag slappande med shopping. Även om det ända som köptes var en klänning till mig som fick kära bror att sucka, men jag tyckte den var jättefin.

Nu ska jag gå tillbaka till mitt kära piano igen. Jag har verkligen saknat det. Och mamma hade köp en ny bok med julsånger:)

Vi hörs


det är mörkt ute.. Jag är på väg t

21a2216c1849232cc5487a38f866f107.png

det är mörkt ute.. Jag är på väg tillbaka till småland igen..


Grattis!



Ett stort grattis till "lilla" lisa som fyller 18 år idag!

Pepp elle nått

18 december, fredagkväll, 6 dagar kvar till julafton, 2 dagar tills jag åker tillbaka till småland.
Jag hade ju de sista i skolan igår. Gick nog okej, även om läraren hade klurat till det lite, men  sånt får man ju nästan räkna med.

Har varit ganska duktig idag, hade tvätt tid mellan 7-10 i morse, så ja var tvugnen att gå upp tidigt, men de gjorde inte så mycket egentligen. Hann ju fixa en massa.. Vaktmästaren klippte upp mitt lås till förrådet idag, så nu står det inte ett extra bord och två stola i min hall. Där ligger istället en resväska som jag antaglien utan större problem kommer att fylla med kläder och grejer imån.

Jag har lyssnat konstant på musikhjälpen sen i förrgår typ. Väldigt go underhållning. Såg att Kents Platium skiva hade auktionerats ut för 27 000kr. Det är ju sjukt mycke pengar för cd ju.. Men jaja pengarna går ju till ett gott ändamål och någon får når nått snyggt att hänga på väggen.

Reino mailade två bilder till mig, kan inte låta bli att dela med mig av dem:

Farmor och jag, mitt i skövde.


Diggar annas min:P

Vi hörs imån!!


Waking on a dream

Godmorgon!

Det är fortfarnade ganska mörkt ute. Visst inte lika mörkt som när jag vaknade för 40 minuter sen. Har ljusnat lite, men inte mycket. och de jag ser utanför fönstret är bara mörka skuggor av träd.

Jag sitter och  tittar på musikhjälpen och funderar på om jag  ska gå och göra lite god frukost. Ska inte vara i skolan förens  om en timme och lite till. Ganska skönt att kunna ha en riktigt slapp morgon.



(Väldigt gammal, ganska dåligt omgjord bild, men ganska söt:P)

Är en hand kiral?

Snö och is, rita mönster... Det är vinter ute.. Snö överallt. Väldigt fint. I morse när jag gick vid skolan, vid straxt innan 8, så var det mörk och det snöade lite lagom, lite småmörkt sådär. Fint:P


Har varit allmänt duktig den här veckan, pluggat en massa. Hade sista föreläsningen igår och sista duggan är imorgon, sen har vi inge mer förens tentan i januari! Hade egentligen viljat börja småpacka lite och sådär, men eftersom mitt lås till förrådet på något mystikt sätt inte fungerar,eller ja, nångon har antagligen varit aggresiv mot de, kommer jag inte åt min resväska.. tråk.. 


Har varit hemma hos en tjej och bakat lussekatter, pepparkakor och kokat knäck. Sitta och småäta ljummen knäcksmet e ju hur gott som helst:) Lite pepparkaksdeg kan också va väldigt  gott, bara de inte blir för mycket.



Vi hörs!!

Ge henne en kaka!

Nu är helgen över. Jag var och lämnade av Oskar och kalle vid tåget för typ en timme sen. Har varit väldigt trevligt hela helgen.
Vi har bland annat: Varit en sväng på kåren, diskuterat kojbyggen, shoppat lite, tittat igenom millenuimtriologin, luftslottet som sprängdes på bio, lyssnat på högläsning av gamla berättelser från högstadiet, sett en film till (tappade precis bort namnet), lyssnat på julmusik, ätit taco, carl hjälpte mig med min labbrapport, och betydligt mer saker som ja inte orkar rada upp här....

Glasögonsprovnig inne på lagerhaus..


Nu ska ja plugga lite inför duggan på torsdag, och kanske slå in lite julklappar senare:P Föresten om ni inte visste det så är Julradion väldigt bra:)

Det är ganska dött på kyrkogården

Nu är två av mina favoritnördar till galningar här!
Får se hur detta går, den ena var tvungen att plocka upp datorn de första han gjorde.. Men men, ska nog dra ner till kåren sen så de blir inte sittande här hela kvällen i alla fall..

Rödvitrandig

10 December, nobeldagen. Sitter och tittar på banketten på tv nu. Brukar göra de typ varje år. Vet egentligen inte varför, men det är ganska underhållande i alla fall.

Såg New moon med jossa igår kväll. Ganska märkligt av mig att inte hasett den förens nu. Twilight var ju lisa och jag på, på premiären, och jag har läst böckerna ett antal gånger.. Men de har bara inte funnit något bra tillfälle innan. Tyckte däremot den var bra. Inte riktigt samma standard det var på Twilight kanske, men ja tror ja behöver se den någon mer gång innan jag kan säga säkert. Diggar slutet starkt i alla fall.


 

Imorgon kommer det upp besök till skövde. Får se hur det går:P

Vi hörs!!

I wonder as I wander


Fin bild på förra årets ljulgran som kära bror har tagit

8 December.. Va fort december går da! Nästa vecka åker jag hem till skogen igen. Bara två labbrapporter, ett seminarie och en dugga, minst ett helst två biobesök, nördhelgbesök, antagligen lite skytte, förhopningsvis ganska mycke ljudbok, en liten lisa och fnats upp hit, utnyttjande av de nya glöggmuggarna, innan jag kan åka hem..

What a day

Söndag, Om än inte lika grådag som igår.
En perfekt dag att ägna åt the sims och lyssna klart på ljudboken..
Har bara halva The path of daggers kvar nu. Och  jag borde kunna få ut den idag:)

Jossa och Andreas var här igår kväll. Det var mycket trevligt. Vi kom bland annat fram till att jag inte var josefins kusin:P Även om jag tog bilder, så ville min kamera inte samrbeta med mig av nån anledning. Alla bilder jag tog med kameran blev suddiga. Tråk. Till och med den enda bilden jag tog med mobilden blev bättre. Men eftersom jag för tillfället inte hittar min mobilsladd, kan ja inte visa den heller.

Nåja jag får väl leta.. Saker har ju en benägenhet att försvinna och komma fram långt senare

Vi hörs Snart!




Fortfarande lika go låt


But I hope you do remember

Å va grått och tråkigt det är ute idag. Jag vaknade första gången vid halv 8 och då var det mörkt och inte alls en särskilt upplyftande syn, så ja bestämde mig för att somna om igen. När jag vaknade vid 10 igen, så var det fortafande lika mörkt. Grått, grått, och åter grått. Nnär det ser ut så här får man ju nästan lust att bara ligga kvar i sängen hela dan.. Tycker att det antingen kan bli vinter på riktigt eller så får man väl komma ihåg sommaren.


Don't break, don't break my heart

Hmm, har precis läst igenom Marilyn Manson biografin igen, och lyssnat igenom typ 100 av deras låtar. Go musik och en bra bok. Men det är nog dags att sova nu. Och det här blev ju inte alls ett flummigt inlägg...

Allt vänder om igen

Hmm, metaltown har bokat rammestein och sabaton... Hmm, kommer vilja åka... Näe ja är inte alls konsetsugen.

Grattis!

Idag fyller lilla broren år, Grattis till honom!

The wheel weaves

A crown of swords är slut. Bara fyra böcker kvar innan The Gathering Storm den enda av böckerna jag inte redan har läst. Men jag lyssnar nog på New Spring - Prologen först innan jag fortsätter i serien.. Är förhoppningsvis klar med alla innan året är slut


1 december

December idag. Sista månaden. Har varit ganska duktigt i dag, städat undan i lägenheten. Vatt i skolan och jobbat inför ett semnarie. 

Lite bilder sen en vinterdag förra året.


RSS 2.0