This fire burns inside

Månda, månda.. Jag vet inte om jag tycker det är särskilt att lägga labbar på måda morronen. Vaknade med huvudvärk, jättejippie att gå och sätta sig på labb med det. Lyckligtvis släppte det.. Men hittils har det varit en konstig dag i alla fall. Visst labbarna vi skulle göra var ju inte svåra. Men det gick ju bara inte, både jag och jenny som jag labbade med höll på att flippa på det hela. Tappade allt jag höll i typ, Lite kaosartartat eftersom de bygger om, så ja fick springa in i andra salar och leta bägare, rör osv.  Massa mätfel, Lyckades skruva åt fel håll på vattenkranen, så det i princip expoloderade ut farliga ämnen i hela dragskåpet, bara att börja städa upp, utan att få en massa bariumhydroxid på sig. Blev knäppt till och med när vi bara skulle räkna.. Hmm, ja de kanske inte var den bästa dagen att labba, men men nu e den i alla fall klar och vi lever åtminstone:P

Helgen har gått så himla fort. Kåren me 50-talstema i fredaskväll. Har lyssnat igenom halva crown of swords. Tittat på oceans 12 och 13 (bra filmer). Spelat TP även om jag inte riktigt orkade engagera mig så mycket. Allmänt slappt, gutt..

Första december i morgon. I år har ja tagit tillbaka en liten tradition. Min farmor har alltid sen vi var små gjort adventskalernrar med små paket till mig och mina kusiner. De senaste åren har jag inte haft någon. Men iår fick ja en:) Jag kunde vissligen inte ta med själva kalenden upp hit på tåget.. Lite synd. Men Paketen ligger i en skål på mitt köksbord i stället. Ser ganska intressant ut:P Och om ja orkar kanske det blir en liten bild per dag på hur mina små paket ser ut..


På grund av att det i princip bara går ljudbok i högtalarna just nu, så är det bara gamla låtar som snurrar runt runt i huvet på mig, eller ja jag nöter fortfarande Vals för satan (din vän pessimisten) och den är ju förvissovis ganska ny.  Annars är det bara Alias- Inflames, och gamla evanescence låtar som går just nu.. Hmm.. Har i alla fall fått en bra grej till spotify som visar texten samtidigt som man lyssnar, me like:)


Vi hörs snart igen då det antagligen är december!



Det finns inga tecken vad jag kan se

Fredag... Den här veckan har verkligen gått fort.. Har varit i skolan varje dag för en gång skull.. Allmänt duktigt. Gjort tre duggor. Fått tillbaka kemitentan. Lyssnat igenom nästan hela Lord of chaos 6 boken i The Wheel of time av Robert Jordan. Spelat TP. Nött Vals för satan (din vän pessimisten). Vandrat (som vanligt) Bli allmänt knäpp på vädret på det här stället. Hmm... 


(Bara för att Ida och mimmi var så söta:P)

Vi hörs!

Resign to surrender

Hjälp va seg ja har blivit på att uppdatera!
Jag är tillbaka i skövde, och det har jag varit sen i söndas kväll. Det blev en bra helg tillbaka i oskarhamn. Inte så mycket skytte som jag hade tänkt, fick nog inte iväg mer än 100pil, men men jag hade nog aldrig orkat de 400 pilar som var målet för deltagarna..

(Alla galna lägerdeltagare + ledarna)

Var ute en stund hos dennis och lotta i fredas kväll och tittade på hundvalparna, så hilma söta:) Man ju fråga sig varför typ alla små djur nästan alltid är söta:P


Var på bågis typ hela lördagen. Sköt lite, kollade när pappa och tony gjorde stilstuder, och filmade deltagarna. På kvällen lekte lisa, mats och jag lektanter (eller ja kanske inte ska kalla mats tant). Ganska kul att se hur folk påverkas och dras till olika människor. Sånt märks ganska klart när man leker typ maffia. När en person gör en anklagelse så regerar ingen, men om en annan gör de, så är helt plötsligt alla väldigt positiva.
Kan tycka att det är lite tråkigt att jag är för gammal att vara deltagare själv, alla mina gamla lägerkompisar förutom ida skjuter knappt längre, och man pratar typ inte med nån av dem. Visst det är kul att vara med så här också, ledare lite halft, och lite halft bara där för att umgås med folk.


Var och fikade en snabbis med annie i söndas. Tyckter att formen på godsakerna vi åt var lite småroliga. Ser ju ut som ett virus eller nått sånt:P Goda var de alla fall, och kul å träffa annie igen.
                    


Vi hörs!!



Don't believe the mask
It adapts to any lie,
The perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know





Sol

Hej hej!

Jag är hemma i korsvägen igen.. Eller ja jag kom hem igår kväll. Åker inte tillbaka till skövde förens på sönda kväll igen.
Har inte hunnit göra så mycket än. Var ute hos farmor en stund nu på förmiddan. Annars har ja fått roa mig med att rensa på mammas och pappas datorn. Bågskyttelägret börjar ikväll, så ja åker antagligen ner till stan senare. Det lät som om mamma och jag skulle handla frukos och grejer till lägret.

Vi Hörs antagligen när jag befinner mig lite mer norrut igen! 


The wheel weaves

Men suck!
Va le ja blir. När jag äntligen har installerat färdigt och fårr igång spelet,
så bestämmer sig daton för att starta om sig, utan av någon som helst anledning.
Inte hann ja spara heller. Jippie!

...and I wont be long..


Bara för att ja och jimmy har diskuterat konsert bilder, så får ni två lite smått regniga sen sonisphere i somras.



Can someone...

Ello, ello!

Har varit lite seg på å skriva de senaste dagarna.. Har egentligen inte hänt så mycket värt att skriva om.

Ja hade lite tur i dag och hittade ett fynd. Igår trodde jag att ja skulle kunna införskaffa en julklapp, men efter att jag insett att min racerlåda inte tänkte starta, och ja gått den långa vägen till äffären, så fanns de jag ville köpa inte kvar. Slut, de känndes ju inte alls typiskt. När man väl kommer på nått hyfsat vettigt, så är de slut. Suck på e typ. Men idag, gick ja in till butiken inne istan istället. Och där fanns den kvar, och för halva priset. Glad! lite tur ska man ha ibland.

Var och tränade me jossa igår kväll. Känner idag att ja verkligen måste börja skjuta regelbundet igen. Min rygg tycker inte om att bara skjuta ibland. Men jag kan nog förhoppningsvis ta bort lite av de nu i helgen. Ja just de. Ja åker hem till oskarhamn nu i helgen. Kan inte hålla mig ifrån lägrerna även om ja inte får vara med som deltagare. Visst de gör att ja missar New Moon premiären, men de känns som om de får kvittra. Tror ändå eller snarare hoppas att filmen är dålig. Det skulle göra som lisa sa allt mycke enklare. Och visst den inställningen gjorde att jag och lisa gick ut nöjda från biografen efter premiären på Twilight för ett år sen. Och förhoppningsvis gäller de den här filmen också, men man vet ju inte...

Vi Hörs snart igen!


(Okej jimmy du hade rätt han har ett par goa låtar förutom denna)


Now it's to late, to late to live
only heaven loves you now
so love it back for once
just once

Now it's to late, to late to live
and my councius killing me
so am I alive
but Im not free


och den stora vita björnen ligger kvar



Denna syn mötte mig när ja tittade ut genom fönstret i morse. Vackert. Och det snöar fortfarande.

Glöm symmetrin, tänk att mindre ger mer

Tänk va ironiska en del saker blir ibland. Så sent som i eftermiddas sa ja till jocke att ja inte har varit så fruktansvärk klantig de senaste veckorna som jag brukar vara. Men vad händer då ikväll bara för att motbevisa mitt påstående. Jo först slår ja ännu ett glas i golvet, så de spittras upp i tusen bitar. Nu var de bara fyra typ. Glad att de bara är ikea glas som de egentligen kvittarar, men i alla fall. Sen så välter ja ut en hel mugg med vatten över mitt sängbord, så att i princip allt på det hinner bli dygnsurt. Rinner även ner en massa vatten på golvet. Nämen å va roligt, först damsuga glassplitter och sen torka upp en massa vatten. Så lycklig man kan bli då!

Nåja inte klaga mer typ. Det har ändå varit en ganska bra dag. Snön har fallit ner hela eftermiddan och kvällen. Och när ja gick hem från affären var det riktigt vackert när snön föll i galtlyckornas sken. Längtar efter advent och jul. Jag har ätit en massa pepparkakor hela dan, och de förminskar ju inte känslan direkt. Har lite smått börjat fundera på julklappar och sånt. Har lite idéer men vi får se.. De e ju en och en halv månad kvar typ, så ja hinner nog. Och först är det läger, min kära bror ja hinna att fylla år, en massa plugg och annat skoj..


(typ enda vinterbilden ja har på den här datorn. Saknas så många bilder som ja måste sätta mig och ladda över nästa gång jag är hemma)


Vi Hörs!!

Om ja hade..

Ello igen!

Tänkte att ja egentligen inte skulle orka skriva här..
Att de inte hänt något nytt roligt att berätta..
Att ja inte tagigt några nya bilder att visa..

Men en viss person på msn sa till mig att skriva bara därför att vårat samtal va så upplyftande typ..
Så nu gör ja de eftersom ja känner mig ganska lätt övertalad ikväll..

(Personen i fråga, men han ville inte va me på bild den gången.. fick jaga honom me kameran hela dan för att få till nån där man såg vem de var)



Vi hörs imån när ja förhoppningsvis har tagit tag i mig själv lite!


...

Va gör man när man har tråkigt?
Jo man målar naglarna, va tycks?






Du vet inte vem ja varit
Du vet inte vem jag är
Vet du alls vem du varit
Vet du ens vem du är
(Kent-Taxmannen)


Why should I care?

Jag hade tänkt och blogga igår,
Hade tänkt och skriva och visa en bild på min tacopaj som ja gjorde för att inviga pajformen ja fick i födelsedagspresent.
Jag hade tänkt och skriva om filmen Julie & Julia som förövrigt var riktigt underhållande.
Hade tänkt och beklaga mig över träningsvärk.
Hade tänkt och skriva om den nya kent skivan..
Men så blev de inte....


Har inte hänt så mycket idag. Det har varit ännu en riktigt skön slappdag.
Hade ställt klockan tidigt för att kolla in kentspelningen. Den skulle ha startat kl.10 men de blev försenat. Men då hade ja ju redan vaknat så då kvittrade det.. Bara att gå upp typ.
Som vanligt med en ny kent skiva tar det evighter innan den går in och ja kan börja uppskatta låtarna. Har lyssnar igen albumet 4-5 gånger nu, och det börjar låta riktigt bra. Ska nog lyssna nångång till ida, men med texthäftet bara därför att få in låtarna lite bättre. Lisa och ja pratade lite smått om och åka å se dom i linköping. Sen när ja satt och kolla lite idag, såg ja att alla ståplatsbiljetter dit var slutsålda. Så ja kollade runt lite vart de fanns biljetter kvar. Och det slutatde med att ja bokade biljetter till göteborg!!  



Från Kentkonserten i Växjo 2008



I suppose, life sometimes, It doesn't go the way it was meant

Vid tolv i da vaknade ja til. Oj va 17 är klockan, ja ska ju va i skolan om en timme! Jag måste ha stängt av väckarklockan och somnat om, för den var inställd på 9,00. Hmm a de gick ju bra i alla fall. Men de känns lite sådär att ha gått upp sent varenda morgon i typ en vecka förutom igår.. Men de lär de väl bli ändring på för nästa vecka börjar vi ha föreläsnningar igen och då lär man ju bli så illa tvungen att gå upp om mornarna igen.

Har varit och tränat idag, för första gången på evigheter. De var faktiskt väldigt roligt. Sköt både comp och fristil. Att skjuta är ett så himla bra sätt att rensa huvet. Bara mata pil, fokusera på de gula där framme och vad man gör rent stilmässigt. Sen att ja hade gutt träningssällskap i form av Jossa gör ju inte saken sämre. Det är ju en av de största delarna av bågskyttet. Just att vara social och även om man tränar, kunna snacka och ha roligt på samma gång.

Nu ska ja sätta mig framför TV me mina skumtomtar och titta på EMA.

Vi Hörs!!

Balt, baltazar, balt, baltazar..



Fortfarnade lika roligt:P

Nobody’s gonna stand in my way! Give it up, I'm doing this my way!

Yey, ja överlevde första tentan.
Tror de gick helt okej. Blir jag inte godkänd kommer jag bli besviken typ.


Får förhopnningsvis nya kent skivan imån! Hoppas veerkligen de. Sofie Behöver ny musik! Och när man läser alla recesioner blir man ju bara ännu mer pepp på att höra hur de låter. Har börjat köra igenom de gamla albumen  i kronologiskordning idag bara därför att. Börjar på Hagnesta Hill i mån bitti, och hoppas att Röd ligger i brevlådan när ja kommer hem från skolan. 

Känns som om ja har pratat i telefon hela den här kvällen. Först ett  allmänt flumigt samtal me John, och sedan en stund me de där hemma. Tror ja ska åka hem till lägret. Även om ja inte får va me som deltagare kan ja ju försöka börja skjuta lite igen (börjar bli skjutsugen och de är gutt) och träffa lite bågskyttar, vilket alltid är trevligt. Här är några lägerbilder.. Får väl tillägga att en del av bilderna är ganska gamla. De äldsta är nog tagna 04 eller nått sånt. Ja ser förövrigt helt störd ut på bilden längst upp tll höger. Vet inte riktigt vad som har hänt me mina ögon.



Vi hörs!!


Inventerar dina minne, betygsätt ditt liv

Ello!

Ts, blev så himla glad! När ja lagade mat så öpnnade ja ett av mina kökskåp, och i de låg de en jättepåse med skumtomtar!! Mamma måste ha lagt in dem där när hon var här, och ja glömde helt enkelt bort dem.
Så nu har ja en hel påse underbara skumtomtar att frossa i!!
Gott, nått som muntrar upp i tentaplugget.

                                      




(Nöter Heavy cross me the gossip, så himla go låt)

Vi hörs!!!

Hmm......







The serpent knows,
When the curtain falls,
With denial's blindfold,
He greets another day

Don't believe the mask
It adapts to any lie,
A perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know

I found secrets about life's undertow

Life's wrapped in a riddle,
Easier said than done,
Hate to play the victim,
Rather run and hide.

Don't believe the mask
It adapts to any lie,
The perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know

I found secrets about life's undertow
Let them take me far away

Crawl back in place,
It's easier to cope behind the curtain,
Wipe the worries away
No thought about the consequence

Don't believe the mask
It adapts to any lie,
A perfect ten,
When reality caves in

Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know

I found secrets about life undertow
Let them take me far away


Men det gör inget längre, det gör inget nu

Pausar i pluggandet. Min hjärna orkade inte mer kemi för tillfället.

Insåg att ja saknar mitt piano. Är väldigt sugen på att spela. Visst ja har keyborden men de är inte alls samma sak. Den har för några tangenter så man kan inte spela alla låtar. Och utan pedal låter de mesta konstigt. Visst en del går att spela men långt i från alla favoriterna. Näe ett riktigt piano eller ett el-piano hade vatt gutt. Men de är dyrt och ja har egentligen ingen plats att ställa ett sådant heller. Suck. 

Håller på och läser Slash biografi. Den tar verkligen aldrig slut. Har hållt på me den i tre dar nu! och boken är på 470 sidor! De läser ja ut på 5 timmar i vanliga fall. Men de går bara inte med den här. Antigen har ja tappat min läsfart totalt eller så är den bara väldigt svår att ta in. Ja vet inte vilket, men ja har fortfarande typ 50 sidor kvar. Hmm, ja brukar inte bry mig om sidor, i vanliga fall, men den här fick mig att räkna efter. Den är inte dålig på nått sätt. Faktiskt ganska bra, och om inte annat intressant. Men den går verkligen segt å läsa..



Näe, dags att gå och handla lite mat om ja ska fixa att ägna lite mer tid åt kemi ida.
Vi hörs!! 

RSS 2.0