,,,

Börjar bli lite småsugen att ta tag i bloggandet igen snart.. Ett par dar till så!


So, so you think you can tell
Heaven from Hell,
Blue skys from pain.
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?

And did they get you to trade
Your heros for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange
A walk on part in the war
For a lead role in a cage?

How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found?
The same old fears.
Wish you were here.

 


...

Och jag kan verkligen inte blogga längre, ha tålamod med mig, jag kommer förhoppningsvis igång igen snart.....


Låten som saknas

Hej!
Näe nu får det vara bra med det här blogguppehållet. Har inte skrivit på över en vecka. Visst det finns vissa anledningar till de (berättar om de senare) men det är ju egetligen ingen anledning till att inte skriva. Tycker själv att den här bloggen har varit väldigt tråkig de senaste veckorna. Typ inga inlägg, och bara tråkiga sånna. Får se om jag kan börja skriva lite vettigt igen. Åtminstonne lite intressantare, eller nått. Men ska man se på det åt andra håller så har jag fler läsare när jag inte skriver än när jag gör det.. Vet inte riktigt hur ja ska tolka de;). Men jag fårväl varna för att det här är ett allmänt förvirrat, för långt, och lite små blandat inlägg!

Nåja, vad har egetligen hänt de den senaste veckan?
- Jag idiotpluggade månda tisda förra vecka för att slippa plugga resten av veckan.
- Hade besök här i skövde ett par dar(XD)
- Köpte damsittningsbiljetter åt mig och Lisa, så nu måste man bara försöka besvara den ständiga frågan.
- Åkte hem till korsvägen i fredas för att ligga hemma och slappa ett par dar. Leka med de galna djuren. Rensa en gammal dator (den innehöll bland annat min blandat mapp med musik, bävar fortfarande över att ta tag i evighetsarbetet med att rensa den. Där fanns också gamla filmklipp och bilder. Bland annat Högstadiefilmen som jessi och jag gjorde. Färga håret. Köpa böcker....
- Var och fikade med Elin i måndas, mycket trevlig och allmänt flummigt som alltid.
- Kom tillbaka till skövde igår (tisdag) efter en tur till ikea bland annat. Köpte en bokhylla till.. Men jag får inte in allt i alla fall. Antingen har jag för mycket böcker, eller för lite plats. Tror mer på det senare. Kanske blir tvungen att överväga joels alternativ att lägga hyllorna ner i alla fall.

Så nu är vi tillbaka på nutid. I skövde med en massa plugg (som vanligt). 2 dagars konstant plugg, sen blir det Göteborg. Bara 4 dar kvar till Kent! Är inte alls pepp på den här helgen. På månda bär det av tillbaka hit för 2 dagars plugg till (och äntligen bli av med det här två fruktansvärt jobbiga kurserna jag har läst nu) och sen är blir det att åka hem till JSM. Full upp, näe vad är de? Men det är som det alltid är den här årstiden.. Jag insåg att det kommer dröja en månad innan jag har en ledig helg som jag kan vara kvar i skövde. Och om man lägger på att jag inte har varit här på två helger redan så ser det väldigt bra ut. Äh, så länge saker e roligt så får det kvitta. Desutom kan jag inte ställa in något av det som är på gång. Snarare lägga till fler resor:P

Över till något annat (jag sa att de blev blandat) i söndaskväll var jag inne i oskarshamn. Hittade en bok på rean som jag inte kunde låta bli att köpa. The Heroin Diaries av Nikki Sixx. Läste ut den igår, och jag mäste säga att den var väldigt bra. Den består av dagboksanteckningar, blandat med kommentarer från nutiden, och överallt står det låttexter, dikter och textfragment. Blir väldigt intressant att läsa på det viset. Även om handligen är den i princip samma som i alla rockstjärnebiografier så sticker den här ändå ut.  Det är lite kul att han med bandet Sixx:AM har gjort musik baserad på boken. Får säga att boken är läsvar och musiken är bra!
 


Ska försöka uppdatera lite mer regelbundet igen. Nu när det faktiskt händer saker värt att skriva om!
Vi hörs!



Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår



Tänd eld på dina tankar

Röd,svart,lila,grön,grå,frans,blå,trasigt,orange,blått,glad.

,,,

Tillbaka i skövde efter två goa dagar i Karlstad och Båggskytte SM. Vet egenltigen inte vad jag ska säga om helgen förutom att det är som det alltid är på SM. Skytte, massa goa människor och allmänt trevligt.
Även om inte skyttet gick jättebra, sköt ingevidare på lördan och vann en match på söndan, så jag ändå ganska nöjd med helgen som helhet. Det är alltid lika skönt att åka iväg, även om bara för en natt, bo på hotell, skjuta lite, äta ute...

Men nu tillbaka till verkligheten och inte bågskyttebubblan. lär bli en allmät hektiskt vecka. Har en massa i skolan som vanligt (blev precis klar med en labbrapport nu), ska åka hem i helgen, och en bit in i nästa vecka.. så de vore gutt att hinna så mycke av nästa veckas jobb den här..
Massa jobb, men fortfarande en massa att se fram emot!:)

Vi hörs!



Jag önskar jag var där nu!




Just open your eyes



Fick den här bilden av en kompis, han sa att den beskrev mig ganska bra.. Hmm...



You can’t quit until you try
You can’t live until you die
You can’t learn to tell the truth
Until you learn to lie

,,,

Jag har bränt mina skivor
Eldat upp dina brev
Och askan ligger i drivor
Solstickepojken han ler
Han bönar och ber:
Tänd eld på dina tankar

Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut

Långsamt genom rummet går hon ut
Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

Kom så glömmer vi döden
Han röker i vår säng
Kom och värm dig vid glöden
Från vårt rykande hem

Golven sjunger igen:
Du ger oss kalla kårar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet alla vet allt tar slut

Långsamt genom rummen går hon ut
Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån

Låt oss bli dom som försvann

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen ikväll
Du kommer aldrig mer hitta hem
Vill ge dig allting ikväll

Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen igen
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Och jag tror minsann min själ dör av svält


En ödla med en stege!

Alice i underlandet var precis lika underbar som jag hade hoppats på. Lite lagom weird, väldigt vacker, och allmänt knäpp. Johnny Depps monologer är altid lika härliga, och han passa bra i rollen som galen hattmakare och att hans dans var ju bara go. Tycker nästan att det var ganska skönt att historien inte var den samma som i orginalet , menm att man ändå kände igen allt, och att många av relpikerna finns med i orginalet också. Älskar verkligen filukatten. Dyker upp lite här och var ibland, och lägger goa komentarer. Och Filmen bevisar ju också att det är positivt att vara galen:P


So please won't you tell me where the road will end Got me a bottle as my only friend

Solen lyser fortfarande och jag ska snart iväg och träffa jossa, sen väntar bio:)

A million miles away

God morgon!

Även fast det liggen en massa snö kvar på backen, och det fortfarande är minusgrader, så skulle jag nog nästan vilja säga att det är vår på gång. Idag är det tredje dagen i rad som det lyser in en stor sol, som lyser upp hela lägenheter. Himlen ser blå ut, och träden är inte snötäckta längre. Om det inte vore för att man visste att det ligger en massa snö kvar ute, så skulle man kunna tro at de är vår på riktigt. Det är inte bara solen som skiner in och lyser upp. Igår kväll så såg jag en såndär jättemåne lysa straxt bakom min gardin och ett par grenar. Vackert!


Jag aldrig riktigt sluta förundras hur klantig jag är konstant. Idag när klockan ringde, så låg jag vänd åt andra hållet bort från telefonen. När jag skulle vända på mig för att så slut på ojudet så låg jag uppenbarligen för  nära väggen, eftersom jag körde pannan rakt i den. Aj! Jag fattar inte varför jag alltid ska så in huvudet. Och det är inte särsklit roligt att verkigen vaka upp av att man helt plötsligt får väldigt ont!


A just de ja, Kents nya singel blir Idioter. en av de låtar jag har haftsvårast för på skivan. Får de om den helt enkelt bara behöver innötning för att kunna tyckas om, eller om den helt enkelt inte är så bra som de andra låtarna. Extra spåren på den kan däremot bli intressanta. Två remixer på Ensamheten, som för  mig verkligen skriker Kentlåt. Får se om remixerna e nått att han. Singlen har i alla fall det snyggaste omslaget av singlarna från Röd.



Dags att gå upp och äta frukost!




He pulls a prayer book out of his sleeping bag
Preacher lights up a butt and takes a drag
Waitin' for when the last shall be first and the first shall be last
In a cardboard box 'neath the underpass
Got a one-way ticket to the promised land
You got a hole in your belly and gun in your hand
Sleepin' on a pillow of solid rock
Bathin' in the city aqueduct



Ni kan skratta om Ni vill Håna oss Vi rör oss, Ni står still...

Ello Ello!

Måste säga att det här utvecklades till en ganska bra eftermidda/kväll. Var ganska le när jag kom hem ifrån skolan. Men det släppe efter lite kladdkaka. Kunde också hämta ut ett paket med böcker (älska bokrea). Så nu har jag  två utav tolv böcker i The wheel of time serien. Känns ju ganska skönt att kunna beställa böcker och alltihopa kostar lika mycket som bara en ända av dom skulle göra i vanliga fall.

Hade en lite intressant disskusion med krister på msn, eller snarare vi hade två disskusioner varav den ena blev lite scary. Det var däremot inte den första. Jag tänker inte förklara bakgrunden, men jag och en annan kille kommer försöka ta över världen en  dag, Krister och jag snackade om detta så jag fick denna kommentar:

   -Om du blir världshärskare, kan jag bli Guvenör på Mars? Och Hertingen av Vodka? Då kan jag liksom. . . Använda intäckterna från världens vodka färsäljning för att kolonizera Mars!! "Mars Colon, brought to you by Smirnoff"

Började skratta när jag läste det, vilka klockrena önskningar.

Bakgrunder till den andra måste däremot förklaras.. Hela vintern har jag och Krister pratat om isbjörnar. Om hur elaka de är, hur de konspirerar mot männisläktet, hur de förstör. Det har ständigt vatt akta dig för isbjörnarna när någon ska gå ut och göra något. Idag var mitt msn helkontigt igen och det skylldes också på isbjörnarna. Nu till de lite små creepy. Utan att vi har vetat om de finns det några som har format en teori om isbjörnarnas konspirationer mot människorna. Den finns HÄR. Ganska knäppt att det vi har skämtat om, har andra också tänkt igenom.. Sjukt..



Vi hörs!




när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för

Morgon

God Morgon denna soliga tisdagsmorgon!
Solen lyser verkligen in i hela lägenheten. Fick dra för en av gardinerna så jag skulle kunna se datorn.
Det känns som om det här kommer att utveckla sig till en väldigt blandad dag.. Är seg i huvudet, och skulle egentligen gå och lägga mig och sova igen. Men ska på en föreläsning om en timme, och jag borde fixa två labbrapporter, varav den enda i princip måste skickas in idag om jag ska hinna allt den här veckan. Aja, förhoppningsvis lägger sig slöheten så man orkar att plugga sen.

Om inte annat så hade jag en väldigt go kväll igår. Bakade en väldigt maffig kladdkaka, med riktgt choklad innuti, som avnjöt til synen av Biggest loser. Mycket passande:P Sen blev de buzz-spelande och chips med dipp. Perfekt underhållning efter en lurig måndag.

Näe, ska nog dra ifrån den där gardinen och försöka vakna lite innan skolan börjar.
Vi Hörs!





(Vill, vill)

Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt

Måndag, ny vecka..
Det börjar ju väldigt bra i alla fall. Är helt slut och orkar verkligen plugga.. Allt är allmänt tråkigt idag... Tror jag stuntar i allt duktigt idag, förutom en liten snabb tur till skolan och fixa klart det sista på en labbrapport..

Annars har det varit en riktig slöhelg. Inte fått mycke gjort, förutom att se till att lägenheten ser lite mer kaos ut. Vilket den verkligen gjorde igår, fast det får man väl räkna med, när två pers bara dumpar grejer överallt, utan att bry sig om att plocka undan nåntingen.. Tittade på Stiletto Dance i lördas kväll.. Kommer nog inte kunna släppa den filmen och Reino kommer nog aldrig få tillbaka den. Även om den egentligen är ja vet inte, inte dålig egentligen för jag skulle ju säga att den är bra.. Men den skriker lågbudget film. Fast ja diggar den iaf.

Näe nu måste jag göra mig iordning om jag ska lyckas ta mig till skolan... Jippie!


(20 dagar kvar till Kent!)



För vad ska det bli av dig
Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig
Men vad ska det bli av dig
Den sa: Vad ska det bli av dig, hej
Ja, vad ska det bli av mig


RSS 2.0