Men jag har lärt mig...

Sitter uppe i mitt fönster igen. Det här här nog en av de sista gångerna jag sitter här och bloggar. Får tillgång till den andra lägenheten i morgon, men jag flyttar inte förens i helgen. 
Ska sätta mig och försöka plugga lite igen. Måste få ihop något som liknar en labbrapport tills imorgon. Blev glad när jag insåg att fallet som ska redovisas på fredag inte var så stort utan att de går ganska fort att få ihop något vettigt till..

Nåja, nu tycker datorn att den har för lite batteri, så ja får väl hoppa ner och koppla in den.
Har föresten inte bestämt mig om bloggen ska vara så här blå, vi får se.

Vi höres snart!  

(Den så kallade) Sommaren tog slut idag

Det börjar verkligen bli höst på riktigt. Var frostigt ute när  jag gick till skolan i morse, och jag höll på att frysa ihäl när jag skulle gå hem, för jag glömde klantigt nog jackan uppe i labbsalen. Brr... Fick springa tillbaka och hämta den, men det var kallt i alla fall..



Har egentligen inget emot att det drar sig mot höst och vinter. Tycker att det är så skönt när det blir mörk igen. Men den senaste månaden när det gick från sensommar tilll höst har gått så himla fort att jag inte har hunnit reagera på "årstidsbytet". Det är först nu de senaste dagarna som jag har börjat förstå. Det är ju oktober om två dagar! Man kan ju undra vart september försvann någonstans.

Nåja, det finns så mycket på höst/vinter som jag tycker är så häligt. Det bästa är ljuset, eller snarare mörkret. Det är precis som om det går att öppna ögonen igen. Sen skadar det ju inte att det blir julstämnings mysigt, med en massa tända ljus. Som först nu kan ge någon effekt. Visst man kan tänta ljus på sommaren också, men de hör verkligen hemma på dennna sida av året.

Känner på mig att jag kommer sakna spisen vi hemma. Har ägnat otaliga timmar med att bara stå framför den och njuta av värmen. Får väl gotta in mig i några stora mjuka kläder i stället.
Nu ska ja ialla fall njuta av de sista av min chips påse.

Vi hörs!

Det blev kallt igen..

Allmänt le igen.. Tur att det finns chips, bra musik och en TV som för en gång skull visar hyfsade bra program..
Suck!

If you don't know me...

Slösöndag, skönt att inte behöva göra något. Gjorde vissligen inte så mycke igår heller men ialla fall det är gutt och kunna slappa:)

Hittade fjärde boken om Odd i tordags. Trodde att förra var den sista så jag blev glatt överaskad när jag fick syn på den här. Kunde inte låta bli att köpa den. Läste ut den i fredags, och den var precis som jag har beskrivit hans böcker förut, väldigt bra. Koontz lyckas verkligen sammnföra de lite övernatuliga med våran nutid på ett sådant sätt att det inte blir konstigt. Okej, många delar av böckerna är konstiga särskilt de små avbrott i från handlingen när Odd bara tänker, men de är för det mesta bara roliga.
Hela "serien" om Odd är i vilket fall läsvärd.


Såg om nästan hela Sin City igår kväll. Jens hade köpt den i blueray. Hade nästan glömt hur mycke jag tycker om den filmen. Blivit väldigt många tarantiono filmer nu ett tag , men jaja hans filmer är bra.


What a day

Det regnar utanför mitt fönster idag.. Försöker skriva studietekniksrapporten.. Saknar lillebror,lisa och känslan av att kunna flippa ur totalt...

Idag, igår, igen

Sitter uppe i mitt fönster igen.. Försöker lyssna igenom Sonatas nya album, men det går inge vidare bra. Har hört en låt hitills som det är samma goa känsla i. Alla andra har bara varit tråk. De låter som om de har tappat allt som var bra, det är bara små snuttar som låter okej, resten är allmänt konstigt och inte på det bra viset. Deras tidigare album har alla haft låtar som bara satts sig på en gång, som berört. Men efter en lyssning på The days of grays känns inget så. Utan det är bara tråkigt. Ja får väl ge det en andra lyssning, men jag tror olyckligtvis inte att det kommer att hjälpa.Lite surt att ett av ens favorit band går och blir tråkigt, men jaja de finns mycke annan go musik.

Nåja, det blev i vilket fall en roligt avslut på förra veckan. En kort sammanfattning:
Kåren, utgång skövde, grundlurad av pappa, förfest här hemma, kåren igen, tåg till jönköping, kort tur centrum med linda, huskvarna, öxnehaga jakts sm bågskytte, glada människor, mat ute med pappa, tony, linda, mats, bågskytte, lyckades smita förbi 10 patruller, dubbeltolkningsbara samtal med jossa, Vem är max?, tåg hem till skövde, mat, plugga.

Onsdag.. Idag drar familjen johansson och johansson söder ut, är fortfarande lite avudsjuk på dom:P men de kommer alla fall upp hit nästa helg när jag får lägenheten.
¨
Dags att hoppa ner från fönstret och försöka ta tag lite i sig själv den här dagen..

Vi hörs!

Never said I was an angel



Hmm, Kan man nått annat än att hålla med?!
Särskilt när det gäller något som min far skulle kalla ett par masonitskivor med snören.
Men det finns inget goare än ett par ingågna, halvtrasiga converse!


Fönstertittande

Sitter uppe i mitt fönster och slötittar ut. Är trött och har lite huvudvärk. Jippi!



Utsikten är i alla fall okej..
Ska nog på en liten promenad nu.

Vi hörs!


Dom är uppe på taken

Tillbaka i skövde igen..
Känns som jag alltid skriver inlägg som börjar med hemma igen. Nåja jag är i skövde nu, men jag åker nog härifrån på lördag igen..

Denna helg har jag varit i borlänge. Tog tåget upp till hallsberg där jag mötte upp pappa och örjan, resten av resan i pappas bil som så många gånger förut. Vi bodde i en stuga på samma camping som vi bodde på under nordiska-06. Fick tilbaka många minnen. Det var verkligen en rolig sommar!

Igår sköt vi 3D-tours finalen, det gick okej. Jag lyckades med mitt mål för dagen, att vinna tävligen och på så sätt vinna touren på maxpoängen 500. Känns gutt att den här säsongen har lyckats:) Får se hur mycket ja kommer orka träna nu i höst. Se till att jag får upp compen hit och leka lite med den.




Next last....

Det var tänkt att den här dagen skulle ägnas åt shopping. Och visst gjorde emma, linda, mats och jag ett försök. Men på grund av att vi kände att vi verkligen behövde en sovmorgon så hann vi inte med så mycket. Ja köpte bara lite småsaker och en typ klänning.
De senaste timmarna har emma och jag varit duktiga och piffat upp rum. Vi har skruvat ihop en ny skrivborstol, satt in väldigt snygga bilder i ramar, bytt gardiner, och fixat iordning lite allmänt.
Nu väntar ett par timmar med bara slappa och ben & jerrys..
 

Lights are out!

Jaha, snart bär det av till emma i linköping. Och förhoppninsvis fungera min biljett. Jag skulle ha åkt på mobilbiljett men det vägrade att fungera, så jag fick gå in till resecentrum ooch få biljetterna utskriva. Hmm sj har bara krånglat hela den här gången, lite tråk för det brukar annars inte vara några större problem med dom annars.. Det är säkert bara för att allt ska krångla så mycket.

Jag var och hämtade ut mitt körkort nu på morgonen. De krånglade de också, för min avi kom bort någonstan i hanteringen. Så mamma höll på igår och ringa runt så jag kunde få ref nummret så de skulle gå att hämta ut.
Men nu har jag det, och det känns bra.

Nöter fortfartande hagnesta hill, och gamla goa Sonata Arctica låtar, försöker hålla förhoppningarna nere inför nya albumet. Singlen lät åtminstone som en förbättring, så de kanske blir bättre.

Nå dags att få ordning på det sista och snart börja röra sig mot tåget.
Vi hörs! 

P-p-please, Eddie! Don't throw me out.

Godmorgon denna Torsdagsmorgon. Hmm de lät ju inte alls. Men i alla fall. Känner mig inte vare sig så trött eller förkyld längre, vilket är väldigt skönt. Ska nog till och med göra mig lite frukost innan skolan, låter nästan gott med frukost för en gång skull. Lär ju behöva det, har fyra timmars kemi framför mig idag.. Och jag hittar inte till nån av salarna vi ska vara i. Det blir nog väldigt bra. Eller nått..

Kolla på who framed roger rabbit igår. Hade säkert inte sett den på 7,8år. Det var ganska inntresant. Visst jag kom ihåg den som väldigt bra och den var väl fortfarande helt okej. Vad jag hade glömt var de hissnande tempot dom håller hela tiden. De enda få gångerna den lugnar ner sig är när det inte finns några toons i närheten, och det är inte många stunder. Men den var fortfarande ganska rolig. Insåg att jag fortfarande(jag använder det ordet allderles för mycket) tycker att den onde snubben är väldigt creepy, och om man tycker att han e sådär nu, va tyckte man då egentligen när man var liten? Jaja, dom gör inte sådanna här filmer för barn längre  i vilket fall:P


Bloggen ser fortfarande hemsk ut, förhoppningsvis hinner jag fixa det innan jag åker iväg..
Vi hörs!

Chips-bra

Okej.. bloggen ser helt konstig ut. och jag ska försöka lösa det så fort jag hinner!!

Har haft första riktigt kemilektionen idag. Verkade ganska intressant. Så stor skillnad om man jämför med hur det var både på gymnasiet och på högstadiet. Kemi, nästan roligt igen. Vilket känns bra. Sitter hemma och guttar mig med chips idag också. Det här kommer resultera i att jag blir smällfet:P eller kanske inte har ju gått ganska mycke dom senaste dagarna:P

!.!.!.




Bara för att joel fortfarande såg väldigt söt i flätorna:P och jag hittar inga nya roliga bilder att lägga ut.


Moondance

Slödag med burn notice och choklad, och en sol som lyser....
Verkar inte kunna skriva några vettiga inlägg längre..
Be patient.....

RSS 2.0