Idag, igår, igen

Sitter uppe i mitt fönster igen.. Försöker lyssna igenom Sonatas nya album, men det går inge vidare bra. Har hört en låt hitills som det är samma goa känsla i. Alla andra har bara varit tråk. De låter som om de har tappat allt som var bra, det är bara små snuttar som låter okej, resten är allmänt konstigt och inte på det bra viset. Deras tidigare album har alla haft låtar som bara satts sig på en gång, som berört. Men efter en lyssning på The days of grays känns inget så. Utan det är bara tråkigt. Ja får väl ge det en andra lyssning, men jag tror olyckligtvis inte att det kommer att hjälpa.Lite surt att ett av ens favorit band går och blir tråkigt, men jaja de finns mycke annan go musik.

Nåja, det blev i vilket fall en roligt avslut på förra veckan. En kort sammanfattning:
Kåren, utgång skövde, grundlurad av pappa, förfest här hemma, kåren igen, tåg till jönköping, kort tur centrum med linda, huskvarna, öxnehaga jakts sm bågskytte, glada människor, mat ute med pappa, tony, linda, mats, bågskytte, lyckades smita förbi 10 patruller, dubbeltolkningsbara samtal med jossa, Vem är max?, tåg hem till skövde, mat, plugga.

Onsdag.. Idag drar familjen johansson och johansson söder ut, är fortfarande lite avudsjuk på dom:P men de kommer alla fall upp hit nästa helg när jag får lägenheten.
¨
Dags att hoppa ner från fönstret och försöka ta tag lite i sig själv den här dagen..

Vi hörs!

Kommentarer

Gör ett avtryck här:

Namn:
Ja, ja tänkte komma tillbaka

E-postadress: (publiceras ej)

Var hittar jag din blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0